top of page

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek leren we elkaar beter kennen en bekijken we samen je hulpvraag.

Duurtijd: 1uur

Image by Sincerely Media

Psychodiagnostiek

Psychodiagnostisch onderzoek bijvoorbeeld: intelligentieonderzoek, AD(H)D, testen voor stoornissen in het autismespectrum, etc.

Duurtijd: 1 tot 2 uur

Student%20Writing_edited.jpg

Consultatie

Als vervolg op het intakegesprek en/of psychodiagnostisch onderzoek wil ik je helpen om de dagelijkse stress en jouw belemmeringen te overwinnen.

Duurtijd: 1 uur

Begeleiding
Tarieven

Tarieven

  • Voor een intakegesprek en een consultatie wordt ca. 50 minuten voorzien. De kostprijs bedraagt 65 euro. De terugbetaling hangt af van de mutualiteit waarbij u aangesloten bent. Voor meer informatie gelieve contact op te nemen.

  • Voor een IQ-onderzoek (voor kinderen en jongeren tussen de leeftijd van 6 en 16 jaar) bedraagt de kostprijs 250 euro. In deze prijs zit de afname van de IQ-test (De WISC-V), de verwerking van de resultaten, de verslaggeving en een terugkoppelingsgesprek. 

  • Voor ADHD-onderzoek (voor kinderen en jongeren tussen de leeftijd van 6 en 16 jaar) bedraagt de kostprijs 250 euro. In deze prijs zit de afname van psychodiagnostische testen voor ADHD-onderzoek en vragenlijsten voor het kind/de jongere, de ouders en de leerkrachten. Ook de verwerking van de resultaten, de verslaggeving en terugkoppelingsgesprek zit bij in deze prijs.

  • Voor Autisme-onderzoek (voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen) bedraagt de kostprijs 250 euro. In deze kostprijs zit de afname van een belevingsonderzoek en enkele vragenlijsten in het kader van het Autismespectrumstoornis voor het kind of de volwassene en indien nodig de ouders en de leerkrachten. Ook de verwerking van de resultaten, de verslaggeving en terugkoppelingsgesprek zit bij in deze prijs.

  • Elke afzonderlijke vragenlijst kost 20 euro (bijvoorbeeld in het kader van depressie, angsten, lichamelijke klachten, slaapproblemen, etc). 

  • Betalen kan cash, met bancontact of via een betaal app. Overschrijving wordt niet toegelaten.

  • Gelieve minimum 24 uur voor het uur van de afspraak te verwittigen bij afwezigheid. Indien u dit niet doet zal een vergoeding worden aangerekend (30 euro).

Rode bloemen
bottom of page